Bemutatkozás

A Dynamic Út Kft a magyarországi úthálózat és különböző ipari létesítmények kivitelezésében képviseli magát nagy mennyiségű földmű- és vízépítési szakaszok vállalásával. A szakemberekből álló  munkatársaink, fiatal eszköz-parkunk és modern kiszolgálóegységeink teszik lehetővé a megbízások pontos elvégzését. Az elmúlt években megnövekedett  feladatok teljesítésének érdekében folyamatosan fejlesztettük gépparkunkat. A fejlesztések  lehetővé teszik a különböző pályaszerkezet építési munkáinak elvégzését is. Az egri telephelyünk korszerű kialakítása elősegíti minőségi munkák teljesítését ezáltal  megalapozzuk a hosszútávú fejlődésünket.

 

MINŐSÉGPOLITIKA

A Dynamic Út Kft. legfontosabb célja, hogy az általa készített termékek és nyújtott szolgáltatások minőségével és megbízhatóságával maradéktalanul megfeleljen a megrendelők elvárásainak és követelményeinek. Jelen célkitűzés megvalósítása érdekében olyan hatékony MSZ EN ISO 9001:2009, MSZ EN ISO 14001:2005 és MSZ 28001:2008 szabványok szerint kialakított irányítási rendszert vezettünk be és működtetünk, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését. Meghatározzuk tevékenységünkhöz kapcsolódó minőségi paramétereket, környezeti hatást egészségügyi és biztonsági kockázatokat, melynek alapján kialakítjuk minőség-, környezetirányítási valamint munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági céljainkat, folyamatosan biztosítva ezzel fejlesztéseinket.
Szállítóinkkal elfogadtatjuk minőségügyi, környezetvédelmi és egészségügyi, biztonsági irányelveinket, annak érdekében, hogy gyakorlatuk összhangban legyen a társaságunk által alkalmazott előírásokkal. Minden munkatársunk garanciát vállal saját munkájáért, hogy megrendelőink és minden érdekelt teljes megelégedettséggel és örömmel használja létesítményeinket. Technológiai és technikai hátterünket folyamatosan korszerűsítjük, szervezetünket folyamatosan fejlesztjük az elérni kívántnál jobb hatásfok érdekében és alkalmazkodva megrendelőink, érdekelt feleink jövőbeli igényeihez. Folyamatosan tökéletesítjük létesítményeink minőségi, környezetvédelmi egészségügyi, biztonsági színvonalát. Növeljük versenyképességünket.Törekszünk a környezetre ártalmas anyagok alkalmazásának elkerülésére, a gazdaságos energiafelhasználásra. Biztosítjuk a keletkező hulladékok megfelelő tárolását, az újrahasznosítható hulladékokat lehetőségeink szerint folyamatosan visszadolgozzuk, gondoskodunk a veszélyes hulladékok szakszerű megsemmisítetéséről. Folyamatosan vizsgáljuk, hogyan előzhetők meg a tevékenységből eredő munkahelyi megbetegedések és balesetek. A lehetséges veszélyforrásokat ellenőrzés alatt tartjuk és vészhelyzeti intézkedésekkel felkészülünk a kedvezőtlen következmények súlyosságának csökkentésére. A tevékenységünkhöz kapcsolódó jogszabályi és az általunk vállalt egyéb követelményeket, a szabvány változásokat figyelemmel kísérjük, az abban foglaltakat betartjuk, a módosításokhoz pedig rugalmasan alkalmazkodunk. Megrendelőink elégedettségét vezetőink folyamatosan elemzik annak érdekében, hogy tevékenységünk eredményességét, versenyképességünket tovább tudjuk fejleszteni.
Hitvallásunk:
Hisszük, hogy a hosszú távú siker legfontosabb záloga az etikus üzleti magatartás, amely nem egyszerűen az erkölcsi alapelvek, vagy a törvényesség betartását jelenti. Az etika ennél sokkal több: nem külső kényszer, hanem személyes vállalás. Csak magunk tűzhetjük ki, és csak magunk érhetjük el.